+385 (0)98 347 152     +385 (0)51 621 543

Frikcioni materijali - BREMSKERL

20753783 sTradicija duža od 85 godina u proizvodnji raznih vrsta frikcionih materijala, a danas na osnovi visokokvalitetnih kompozitnih materijala, za razne primjene.

Šinska vozila
Za velike brzine- za regionalni promet- za međugradski promet- za gradski promet- za teretni promet
Kočnice papuče (klocne) u osnovnim izvedbama materijala LL, L I K, ovisno o namjeni raznim dimenzijama od 250-320-400mm dužine.
Pločice za disk kočnicu sa UIC I IRIS certifikatom u raznim izvedbama materijala za različite primjene.
Održavajući pri tome konstantno visoku razinu kvalitete I sigurnosti te dugi vijek trajanja.

Cestovna gospodarska vozila
Kočione obloge za kočnicu s bubnjem, s fokusom na promjer 400-420mm za Mercedes, MAN, Scania, Renault I Volvo, dok je promjer 300 I 420mm za ugradnju na osovine BPW, Gigant, SAE, SAF I SMB (poluprikolice).
Program visokokvalitetnih obloga za bubanj 410-500 mm za autodizalice I specijalna vozila. Disk pločice za srednje teška I teška vozila, autobuse I osovine prikolica, odnosno za gotovo sve europske marke vozila dostupne su sa zalihe.
Stabilan koeficijent trenja I niska potrošnja garantiraju komfor, sigurnosti I ekonomičnost proizvoda. Dokaz kvalitete su proizvodi certificirani u suradnji sa TÜV po standarsu ECE R 13 I ECE R 90, kao I OE kvalitet.

Industrijska aplikacija
Frikcioni material u pločama ili traci, valjanim presani ili armirani u debljini do 80mm. Primjena kod rotirajućih dijelova gdje je pojasno ili obodno kočenje ili kod elemenata s linearnim kretanjem gdje se koriste pločasti frikcioni materijali. Ugradnja na radne strojeve, elevatore, dizalice, prese, vjetroelektranei slično.

BREMSKERL KVALITETA NIJE SLUČAJNOST.